Bialosky Architects Commission

Bialosky Commission (Installed)

In the fall of 2015, I was asked to create a piece for Bialosky Architects’ new space in Midtown, located at 6555 Carnegie Avenue.  The goal was to pay homage to the neighborhood with a street art flavor, inspired by it’s textures, colors, and imagery. Bialosky requested a piece that would make a bold statement yet complement the overall simple and clean aesthetic of their new space.

Bialosky Commission (Kitchen Before)Bialosky Commission (Kitchen Before 3)

The space as I saw it before completion and installation.

Bialosky Commission (Original, Feet Detail)

Completed piece detail.

I created a multi-layered mixed media piece on wood, combining screen printing, paint, and spraypaint. Original piece measured 18”x24”.

Bialosky Commission (Original)

The original was digitally duplicated and installed on a full wall wrap in Bialosky’s new kitchen.

Bialosky Commission (Installed 2)

Bialosky Commission (Installed (Detail)

Detail (wrapped over refrigerator).

Bialosky Commission (Installed, Party)

Grand opening of the new space.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s